Direktlänk till inlägg 6 september 2011

Glada nyheter och så lite tråkigheter också

Av Pia Juntunen - 6 september 2011 18:09

Tror att det snart är dags att strunta i bloggandet...orkar/hinner inte uppdatera alls som jag vill.

Vi har iaf lite glada nyheter och lite tråkiga saker att skriva om och då vill jag börja med att berätta att Tullarbackens Iq tyvärr visat sig ha en C-höft. Den andra är finfint A dock och med en så lätt grad "fel" så brukar det gå bra om man är kelpie. Så tråkigt dock för matte Helen och även mig. Ed 0 också vilket ju är kalas!


Roligare är att Snibben häromveckan blev uppflyttad till elitklass spår (med nöd och näppe). Kändes som om dagen var extremt motig med både det ena och det andra krånglet så uppflyttet kom som en mycket positiv överraskning!! Duktig chokladpojk som bara vill och vill göra rätt!! Mycket beröm för grym attityd i lydnaden!!


Flo och jag har gjort comeback i spåret efter över två års uppehåll...började på DM i Linde där vi skrapade ihop 557nånting med ett katastrof upptag och en pinne borta. Kändes ju lovande då lydnaden kändes kanonfin i ÖSREGN! Flo och jag gick nog båda och blundade på fria följet  .

Nåja, det väckte ju goda förhoppningar då vi kommit med på en hoper spårtävlingar..men icke! I Norrköping hade vi ett kalasupptag och fullt på spåret..glad i hågen traskar vi iväg till uppletet där hon börjar muppa. Pissar i rutan, springer över föremål osv. Två föremål hämtade hon efter mycket om och men och med en dubbel 5a i bagaget för den uppvisningen beslöt jag för att bryta resten av tävlingen. Hoppas vi kommer ur det här efterlöpet SNART!! Svårt att hänga med när hon pendlar i humöret..


Nåja, vi har fler tävlingar inplanerade så får vi hoppas det blir lite flyt i det hela snart igen.

Förövrigt arbetar jag dagtid för tillfället, utbildningar på jobbet och en massa annat som vanligt.. Börjar bli lite sliten efter sommarens intensiva tempo. Synd man visst "nyttjat" sin semester redan  .


Om ett par veckor är det dags för MH för Ilo och Vim tillsammans med nästan alla Snibbenbarn från Norge. Ska bli kalaskul men naturligtvis så kan jag inte vara med hela dagen..så blir det när man dubbel- och trippelbokar med allt annat också  . Röntgen i okt/nov satsar vi också på...måste hitta plats i kalendern bara.


Ett litet livstecken bara


  



 
 
Jeanette

Jeanette

7 september 2011 09:45

Og enda en god nyhet, enda en Snibben sønn er røntget med A-hofter :)
DeepEyes Seduced By Its Powers "Emmett"

Kanskje vi ses på Nordisk?

http://www.deepeyes.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia Juntunen - 11 november 2012 19:57

har varit i farten igen i helgen!! Uppflyttade till lkl sök med 268poäng!! GRATTIS Stefan!! Kör hårt!     Grattis Therese och Kenny till ytterligare en BIR-valp i Enköping idag!! GRATTIS!!!!      Grattis också till Sara och Toka till gk i läg...

Av Pia Juntunen - 16 oktober 2012 17:10

Grattis Stefan och Isak!! LP I i söndags  med 176,5 poäng!!!!   ...

Av Pia Juntunen - 7 oktober 2012 17:40

Ännu en tävlingshelg till ända och med största sannolikhet årets sista...om jag inte får för mig att ta tag i Flos lydnad  . Skönt iaf att veta att det finns möjligheter i vinter, inomhustävlingar påverkar ju inte henne öht. Nåja, igår var vi iväg ...

Av Pia Juntunen - 3 oktober 2012 11:42

dags för en liten uppdatering igen även om den är några dagar försenad! I fredags rullade vi mot Karlstad för att övernatta hos Nadine med Joppe innan det var tävlingsdags i Kil på lördagen. Och Joppe är en pärla! Go, glad, cool och otroligt mysig at...

Av Pia Juntunen - 18 september 2012 20:40

Till Carina och Loka (Tullarbackens Iller) till uppflytt ur appellklass rapport!!! Snabbaste hunden för dagen också och det är inte dåligt med tanke på att det var både flat och riesen med  . Så GRATTIS GRATTIS!! Ni är superduktiga!!     Vi försö...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards