Alla inlägg den 10 maj 2011

Av Pia Juntunen - 10 maj 2011 21:10

Polkagrisrandigt är väl på modet?? Tur det för mig för det är så jag ser ut idag...  


Hundträning idag med och bara för att vara duktig och påminna mig själv så såg det ut såhär:


Vimse- 300 m spår i skogen med 3 pinnar. Torrt och varmt men han reder sig riktigt riktigt bra. Varierande underlag och böjar/vinklar och han fixar allt..där han tappar jobbar han sig tillbaka väldigt fint  . Babybudföring som gick jättefint samt så fick han för första gången vinda in några föremål och också gå på synretning. Riktigt fint jobbat och jag fick släpa med han tillbaka i koppel efter att han vindat in. Kalv på grönbete med ben som far åt alla håll men näsan..den är PÅ!!!


Flo- uppletet från HELL och fy fasiken vad seg hon är!! Alltså uthållig..inte dåligt tempo  . Så jäkla bra..kan inte annat än vara nöjd för det var slitigt värre idag.


Snibb- hjärncell 1... Jag ville kolla av hur det såg ut med hel ruta eftersom det är evigheters evigheter sen.. Jodå, hämtade ett par föremål i bra tempo (bl a en klurig en gömd i en hålighet i en stubbe) men sen blev vi osams! PisseNisse fick sig en tillsägelse och blev ledsen.. Men inte mer än att han nästa övningar (ja..han fick gå flera vändor efteråt) skärpte till sig och jobbade superfint!


Pippi och Tilda- slutet av löpet närmar sig-hallelujah! 3 föremål vardera och inget mer då vi varit helt offline under detta löp. Men lika glada för det lilla var dom!


Sen var det ju dags för badjävlarna igen och Vimse behöver nog köpa sig ett par flytpuffar för sin veckopeng...samma oreda på benen som han har på land har han i vattnet  . Ser rent horribelt ut!


Nu ska här ätas mat och vilas resten av kvällen..

  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards