Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Pia Juntunen - 8 maj 2011 21:08

Då har jag också fått ge upp gamla bloggen så vi får väl se hur jag trivs med den här nya  .

Våren är här med värmen och alla hundaktiviteter- träning, tävling och tester är i full gång..ja för alla andra känns det som eftersom vi inte har någon tävling inplanerad i dagsläget. Däremot närmar sig MH-datum för I-kullen med stormsteg, lägerplanering är också igång, MH för Snibbs avkomma planeras också, röntgen av både Ilo och Vim närmar sig också..och mitt i det så försöker jag jobba, planera och fixa med grejer inför avloppsbygget på stugan, träna och aktivera 5 hundar, planera övrig renovering av stugan och ja..finns säkert en massa jag glömt men bråda dagar är det. Sliten är ordet och jag känner mig hälften av tiden som   . Skitsamma för jag har också underbart härliga nyheter att berätta!


Först och främst stort GRATTIS till Jeanette och Talli (Snibbens fru) som idag fixade Korningen på finfina 481 poäng! Vi gillar brudar med fart under tassarna  .


Sen har Therese och Majje (T. Guinness) varit ute och debuterat i appellspår med gk resultat! Lite strul med spåret, nollad budföring, en Majje som på platsen reser sig och går undan när en mallehane utmanar honom (men som också ligger finfint när dom läggs om) och så en massa fina betyg på det räckte till gk med råge!! Nu väntar fler lydnads- och brukstävlingar för ekipaget och så STOLT jag är över er!!!!

   


Snart kommer det förhoppningsvis också ut info om Flos tilltänkta kavaljer..  


Nu väntar några dagar med hundträning, städ och förhoppningsvis lite avkoppling..


Mot nya mål!

  


Btw: Älskar smileys...gissa den ovanför?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards